TRENUTAK NEPAŽNJE KOŠTAO IH JE ŽIVOTA?! Mladići se nisu zaustavili na OVAJ ZNAK, pa poginuli: Tu se često dešavaju udesi ali ovo noćas... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 12:43

TRENUTAK NEPAŽNJE KOŠTAO IH JE ŽIVOTA?! Mladići se nisu zaustavili na OVAJ ZNAK, pa poginuli: "Tu se često dešavaju udesi ali ovo noćas..." (VIDEO)

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas nešto pre dva časa, smrtno su stradala dvojica mladića.
Dvojica mladića starosti 23 i 24 godine poginula su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog u Gornjem Milanovcu.
Do udesa je, kako se sumnja, došlo zbog nepoštovanja znaka za obavezno zaustavljanje i neprilagođene brzine.
Na društvenim mrežama objavljen je snimak nastao posle udesa, na kom se vidi kako vozilo šlep službe odnosi automobil koji je potpuno uništen.
A post shared by 192.RS (@192_rs)
Kako se vidi na snimku, automobil je sa jedne strane ostao i bez prednjih i zadnjih vrata, a prednji deo vozila potpuno je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.