Izvor: Blic, 25.Sep.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TREND: Kako šopingom do novog automobila?

Pred nama je nova modna sezona za jesen/zimu 2017/2018. godine. Ljubitelje mode svakako će obradovati vest da je ove godine akcenat stavljen na individualnost i slobodu u kombinovanju različitih stilova. A kada govorimo o lepim vestima, to nije sve. BIG FASHION ima još jednu za vas...

Pored odličnog šopinga i zabave, od 7. do 30. septembra, svi posetioci BIG FASHION centra imaju priliku da kupovinom modnih komada iz ponude preko 100 vodećih stranih i domaćih brendova učestvuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u nagradnoj igri "U BIGU KUPUJEŠ, AUTU SE RADUJEŠ". Sve što je potrebno za učešće je kupovina u iznosu od preko 2000 dinara.

Kada govorimo o kupovini, evo i nekoliko saveta za sve - aktuelna sezona biće u znaku zemljanih boja, omiljenih maslinastih tonova, a ni militari stil neće biti zapostavljen. Dobar džins nikada ne izlazi iz mode, a njega možete da kombinujete uz kanađanke ili neke druge cipele sa interesantnim radom.

Ukoliko modnu kominaciju dodatno začinite i sa novim automobilom ili mobilnim telefonom, to će biti pun pogodak. Zahvaljujući BIG FASHION centru, uz malo sreće možete da osvojite jednu od nagrada - dva Toyota Aygo automobila ili pet Samsung Galaxy S8 mobilnih telefona.

1.10 - Izvlačenje nagrada i koncert Lexington benda

Izvlačenje nagrada biće održano 1. oktobra, u 18h, a tim povodom biće organizovan i veliki koncert Lexington benda. Do tada imate još dovoljno vremena da uživate u šopingu i možda baš vi osvojite neku od sjajnih nagrada. Srećno!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TREND: KAKO ŠOPINGOM DO NOVOG AUTOMOBILA?

Izvor: Kurir, 26.Sep.2017, 00:00

Pred nama je nova modna sezona za jesen/zimu 2017/2018. godine. Ljubitelje mode svakako će obradovati vest da je ove godine akcenat stavljen na individualnost i slobodu u kombinovanju različitih stilova. A kada govorimo o lepim vestima, to nije sve. BIG FASHION ima još jednu za vas..

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.