TREMAROŠ!

Izvor: Kurir, 29.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TREMAROŠ!

Pevačica Mia, obuzeta početničkom tremom, pred nastup masirala svoja nažuljana stopala, a nakon toga se iznenada saplela i ispustila fensi narukvice

Nova pevačica „Grand produkcije“, mlada Valjevka Mia Borisavljević, zbog silnih obaveza i nastupa koje ima u okviru promocije svog aktuelnog albuma prvenca nema vremena ni da se pošteno relaksira, pa zato ne treba da nas čudi što ju je budno oko Kurirovog paparaca uhvatilo u trenutku kad je luftirala svoje prstiće. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Naime, pevačica koja po ceo dan štrafta u svojim ekstremno visokim potpeticama počela je da muči muku sa žuljevima, jer joj noge konstantno otiču. Tako je bilo i pred snimanje „Grand parade“, kad je Mia, u pauzi, čekajući na red da nastupi, sela na stolicu, bez blama izula svoje zebraste štiklice i naočigled prisutnih počela da masira svoja stopala. Kad je završila s kratkim ali slatkim opuštanjem, Mia se konačno latila mikrofona i otpevala svoj novi hit „Kako da ne“.

Međutim, njenim mukama tu nije bio kraj, jer se zgodna pevačica po napuštanju scene saplela i počela da „seje“ svoje skupocene narukvice. Bilo kako bilo, mlađanoj pevačici je sve dozvoljeno, a treba uzeti u obzir i da ju je obuzela početnička trema, koja je sastavni i nezaobilazni deo u karijerama svih pevača.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.