TRAMPU SE LOŠE PIŠE! Bajden izneo ŽESTOKE optužbe na njegov račun, prikupio MILIONE dolara za samo 24 sata (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 18:17

TRAMPU SE LOŠE PIŠE! Bajden izneo ŽESTOKE optužbe na njegov račun, prikupio MILIONE dolara za samo 24 sata (FOTO)

Predsednička kampanja u Americi u punom jeku

Štab kampanje za reizbor američkog predsednika Džozefa Bajdena saopštio je danas da je prikupljeno 10 miliona dolara za 24 sata nakon što je Bajden održao govor u Kongresu u kojem je optužio bivšeg predsednika i najverovatnije republikanskog kandidata za predsednika Donalda Trampa da predstavlja pretnju za demokratiju i da opstruiše donošenje zakona kojim bi bio rešen problem ilegalnih migracija.

Ovo prikupljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sredstava je značajno s obzirom na to da je za Bajdenovu kampanju tokom celog januara prikupljeno više od 42 miliona dolara, navodi Rojters.

Bajden je u 68-minutnom obraćanju Kongresu u četvrtak takođe optužio Trampa da ne želi da prizna da je 6. januara 2021. godine pokušao da poništi rezultate izbora.

Bajden je optužio Trampa i da podržava ruskog predsednika Vladimira Putina.

Procenjuje se da je 32,2 miliona ljudi gledalo Bajdenov govor u Kongresu u četvrtak preko 14 televizijskih mreža, što je povećanje od 18 odsto u odnosu na prošlu godinu.

Ta cifra ne uključuje gledaoce društvenim medijima i ostalim platformama.

Prema anketi Rojtersa/Ipsosa, koja je sprovedena u februaru, Trampa podržava 37 odsto ispitanika, a Bajdena 34 odsto.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.