TRAMP ŽESTOKO UDARIO NA DEMOKRATE: Posle njegovih reči niko nije ostao ravnodušan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2021, 20:59

TRAMP ŽESTOKO UDARIO NA DEMOKRATE: Posle njegovih reči niko nije ostao ravnodušan!

U utorak bi u Senatu trebalo da počne suđenje za opoziv bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa

Pravni tim bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa optužio je danas demokrate da pokretanjem procesa opoziva bivšeg američkog predsednika prave "političko pozorište".

- To je samo još jedan sebičan pokušaj lidera demokrata u Senatu da iskoristi osećanje užasa i zbunjenosti koje je obuzelo Amerikance nakon nereda u Kongresu 6. janauara - navodi se u pretpretresnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podnesku koji su podneli advokati Trampa.

Kako se navodi, umesto da umire naciju ili da se usredsrede na krivično gonjenje prekršilaca zakona koji su upali u Kapitol, predsedavajuća Predstavničkog doma i njeni saradnici pokušavaju da bezosećajno iskoriste haos zarad sopstvene političke koristi.

U podnesku na 75 strana navodi se da je proces opoziva neustavan, da Tramp nije inicirao nerede, već da je pozivao okupljene da budu mirni.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP NIJE MOGAO DA PODSTAKNE UPAD U KONGRES: Advokati bivšeg predsednika SAD izneli njegovu odbranu

Izvor: Kurir, 08.Feb.2021

Advokati Donalda Trampa tvrde da su pristalice bivšeg američkog predsednika dobrovoljno napale Kongres 6. januara, a ne po Trampovom naređenju, pokazuju dokumenti objavljeni u ponedeljak.

Nastavak na Kurir...

Trampovi advokati: Demonstranti delovali samostalno na Kapitolu, Demokrate: Tramp izdao narod

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Feb.2021, 02:50

Advokati bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa (Trump) rekli su da su demonstranti koji su upali u zgradu Kongresa 6. januara delovali samostalno, odbacujući ključnu tačku optužnice o kojoj će mu se suditi u Senatu u utorak nakon što ga je Predstavnički dom prošlog meseca po drugi put...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.