TRAMP ZADAO NOVI UDARAC: Bivši predsednik podneo tužbu gde zahteva odštetu od pola milijarde dolara - EVO KO JE META

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 08:21

TRAMP ZADAO NOVI UDARAC: Bivši predsednik podneo tužbu gde zahteva odštetu od pola milijarde dolara - EVO KO JE "META"

Tužba je podneta federalnom sudu u Floridi. U tužbi se navodi da je Koen širio neistine o Trampu "sa zlim namerama i potpuno sebičnim ciljevima".

Donald Tramp podneo je tužbu protiv svog bivšeg advokata Majkla Koena u kojoj traži više od 500 miliona dolara odštete.

Bivši američki predsednik Donald Tramp podneo je tužbu protiv svog bivšeg advokata Majkla Koena u kojoj traži više od 500 miliona dolara odštete zbog navodnog kršenja ugovora.  >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Tužba je podneta federalnom sudu u Floridi. U njoj Tramp tereti Koena za širenje lažnih informacija o bivšem predsedniku američkih država. Koen se takođe tereti da je prekršio ugovorne obaveze prema Trampu u javnim izjavama, objavljenim knjigama, serijama podkasta i drugim medijskim nastupima, prenosi CNN.

Donald Tramp podneo je tužbu nakon što je Koen svedočio pred Velikom porotom na Menhetnu. Inače, Velika porota je optužila Trampa za 34 krivična dela falsifikovanja poslovne dokumentacije. Agencija Rojters navodi da je Koen bio spreman da nastupi kao glavni svedok u svakom eventualnom suđenju u slučaju koji se tiče tajne isplate novca zvezdi filmova za odrasle Stormi Danijels. Podsetimo, Danijels je tvrdila da je sa Trampom imala vanbračnu vezu.

Donald Tramp se 4. aprila pred sudom izjasnio da nije kriv.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.