TRAMP TOTALNO ZBUNIO RUSE: Najnovija izjava predsednika Amerika o Nagorno-Karabahu izazvala komešanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 22:50

TRAMP TOTALNO ZBUNIO RUSE: Najnovija izjava predsednika Amerika o Nagorno-Karabahu izazvala komešanja

Ranije danas Tramp je rekao da učestvuje u pregovorima o Nagorno-Karabahu i da je postignut "veoma dobar napredak"

Ne znamo na šta je mislio američki predsednik Donald Tramp kada je govorio o napretku po pitanju Karabaha, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

.

- Za sada ne znamo - rekao je Peskov na pitanje da li su u Kremlju saglasni sa takvom ocenom.

Rusija, Amerika i Francuska su kopredsedavajuće u Minskoj grupi OEBS koja se bavi pitanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nagorno-Karabaha.

Predsednici tri zemlje usvojili su početkom oktobra izjavu o situaciji u Nagorno-Karabahu. Vladimir Putin, Emanuel Makron i Donald Tramp pozvali su na hitno okončanje borbenih dejstava u Nagorno-Karabahu. Predsednici su pozvali Azerbejdžan i Jermeniju da bez preduslova obnove pregovore o Nagorno-Karabahu.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tramp saopštio da učestvuje u pregovorima o Nagorno-Karabahu

Izvor: Vostok.rs, 24.Okt.2020, 12:27

Američki predsednik Donald Tramp kaže da učestvuje u pregovorima o Nagorno-Karabahu, ali nije obelodanio mnogo detalja. „Tramp je izjavio da učestvuje u posredovanju između Jermenije i Azerbejdžana, ali nije precizirao da li razgovara sa liderima tih zemalja“, preneli su novinari predsedničkog...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.