TRAMP PROGLASIO VANREDNO STANJE NA FLORIDI! Pozivaju se građani na pripravnost! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP PROGLASIO VANREDNO STANJE NA FLORIDI! Pozivaju se građani na pripravnost! (VIDEO)

Očekuje se udar uragana "Dorijan"

Predsednik SAD Donald Tramp proglasio je danas vanredno stanje na Floridi, gde se u naredna dva dana očekuje udar uragana "Dorijan".

Tramp je ovom odlukom odobrio federalnim agencijama da pruže odgovarajuću pomoć u provođenju vanrednih mera na Floridi da bi se pomoglo lokalnom stanovništvu, saopštila je Bela kuća.

Nacionalni centar za uragane ranije je objavio upozorenja za severozapadni deo Bahama, gde se dolazak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Dorijana" očekuje u nedelju, 1. septembra, kao oluja treće kategorije.

Uragan bi potom mogao da pojača intenzitet na oluju četvrte kategorije i zahvati Floridu u ponedeljak, 2. septembra.

pic.twitter.com/ufd7tsGyAx

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 29, 2019

Guverner Floride Ron Desantis već je proglasio vanredno stanje i pozvao građane da naprave zalihe hrane i vode za najmanje sedam dana.

BONUS VIDEO: Buran kraj leta u Španiji - POPLAVE, OLUJE, TORNADO, BUJICE NA ULICAMA 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.