TRAMP OPTUŽIO RUSIJU: Ukrali su nam nacrt za super-rakete i napravili ih, stigao ekspresan odgovor Moskve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 12:20

TRAMP OPTUŽIO RUSIJU: Ukrali su nam nacrt za "super-rakete" i napravili ih, stigao ekspresan odgovor Moskve (VIDEO)

Bivši američki predsednik nije otkrio više detalja.

Bivši američki predsednik Donald Tramp optužio je Rusiju da je navodno ukrala od Sjedinjenih Američkih Država nacrte "super-duper-rakete".

- Znate, Rusija je ukrala super-duper raketu, takve lete superbrzo. Ukrali su je za vreme administracije Baraka Obame. Ukrali su nacrte, poverljive i napravili je - rekao je Tramp obraćajući se pristalicama u Nju Hempširu.

Tramp nije objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na koje rakete je mislio.



Dmitrij Peskov, portparol predsednika Rusije Vladimira Putina, prokomentarisao je danas, kako tvrdi agencija RIA Novosti, reči bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa o tome da Rusija navodno krade nacrte "super-duper" rakete od SAD rečima da Rusija ima svoju odličnu raketu, kojoj nema analogne u svetu i više od jedne. 

- Imamo svoju raketu, odličnu raketu. Teško mi je da kažem da li se naša raketa uklapa u shvatanje gospodina Trampa kao "super-duper". Ali to je dobra raketa, kojoj još nema analogne u svetu i više od jedne - rekao je Peskov novinarima na pitanje da prokomentariše izjave bivšeg predsednika SAD.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.