TRAMP NEMA NOVCA, DUGUJE 456 MILIONA DOLARA: Advokati otkrili neverovatne stvari o bivšem predsedniku

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 07:47

"TRAMP NEMA NOVCA, DUGUJE 456 MILIONA DOLARA": Advokati otkrili neverovatne stvari o bivšem predsedniku

Trideset osiguravajućih kompanija odbiloTrampove zahteve da mu pomognu.
Advokati bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa saopštili su danas da on ne može da pronađe privatnu kompaniju koja bi garantovala 464 miliona dolara koje mu je sud naložio da plati u građanskoj parnici u slučaju prevare u Njujorku, što bi mu omogućilo da podnese žalbu.
Tramp, koji je republikanski kandidat na novembarskim predsedničkim izborima u SAD, namerava da se žali na presudu građanskog suda u Njujorku donetu u februaru, što bi automatski zaustavilo sprovođenje sudske odluke. Da bi podneo žalbu on prvo mora da položi novac na račun apelacionog suda ili garanciju na puni iznos, ali je, prema rečima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.