TRAGIČNO! Umro vozač autobusa u Francuskoj, putnici ga prebili jer je tražio DA STAVE MASKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 16:00

TRAGIČNO! Umro vozač autobusa u Francuskoj, putnici ga prebili jer je tražio DA STAVE MASKU

Francuski vozač autobusa preminuo je od posledica premlaćivanja nakon što su ga pretukla dva putnika koja su odbila staviti zaštitnu masku prilikom ulaska u autobus.

Maske su, naime, obavezne u javnom prevozu Francuske kao mera borbe protiv korona virusa, ali većina ljudi ih još uvek odbija nositi. Incident se dogodio u francuskom gradiću Bayonne u nedjelju, a premlaćivanje i smrt vozača potresli su celu Francusku.

Philippe Monguillot (59) nasmrt je pretučen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon što je upozorio trojicu putnika da ne mogu ući u autobus bez maski, a potom je išao proveravati kartu još jednoj osobi.

On je nakon premlaćivanja primljen u bolnicu s teškim povredama mozga, a danas je isključen s aparata koji su ga održavali na životu, rekla je njegova porodica.

- Odlučili smo ga pustiti i isključiti aparat. Doktori su se složili s tim - rekla je njegova ćerka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.