TRAGIČNI ZAVRŠETAK KOBNE JURNJAVE: Mlada policajka poginula, osumnjičeni razorio policijske automobile!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 21:21

TRAGIČNI ZAVRŠETAK KOBNE JURNJAVE: Mlada policajka poginula, osumnjičeni razorio policijske automobile!

Policajka poginula na dužnosti.

Policajka Džesika Ebighausen (19) iz grada Rutlenda, Vermont, poginula je u petak posle podne dok je obavljala svoju dužnost.

Ona je bila deo policijske potere za osumnjičenim Tejtom Romom (20), koji je bio optužen za pokušaj provale u jednu kuću.

Nesreća se dogodila kada je Rom prešao na suprotnu traku i frontalno se sudario s policijskim automobilom kojim je upravljala Ebighausenova. Osim toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kamion kojim je upravljao Rom udario je i u drugo policijsko vozilo.

Na licu mesta, Džesika Ebighausen je proglašena mrtvom, dok su Rom i još dvojica policajaca prevezeni u Regionalni medicinski centar Rutland radi lečenja povreda koje se, srećom, ne smatraju opasnim po život. Rom je potom prebačen u Medicinski centar Univerziteta Vermont.

Državna policija je preuzela istragu o ovom slučaju i sarađuje s državnim tužiocem okruga Rutland u vezi mogućih optužbi. Džesika Ebighausen je počela da radi u policijskoj upravi Rutland pola radnog vremena u maju, a trebalo je da počne puno radno vreme nakon obuke u Policijskoj akademiji Vermonta u avgustu. Njen tragičan gubitak predstavlja veliki udarac za lokalnu zajednicu i policijsku službu u Vermontu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Policajka (19) poginula tokom potere za provalnikom! Kolege neme od bola, čekalo ju je mesto na Akademiji

Izvor: 24sedam.rs, 08.Jul.2023

Dokazi ukazuju na to da je Rom prešao srednju traku i frontalno se sudario sa automobilom nesrećne devojke

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.