TRAGIČNI EPILOG BRUTALNE TUČE U CENTRU GRADA! TRI OSOBE IZBODENE, JEDNA UPUCANA: Krvavi obračun ispred pogrebnog preduzeća (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 02:03

TRAGIČNI EPILOG BRUTALNE TUČE U CENTRU GRADA! TRI OSOBE IZBODENE, JEDNA UPUCANA: Krvavi obračun ispred pogrebnog preduzeća (FOTO)

Policajci su zatekli četiri osobe sa povredama ispred pogrebnog zavoda, a u najtežem stanju je osoba koja je pogođena iz vatrenog oružja.
Tri osobe su izbodene, a jedna je ustreljena iz vatrenog oružja ispred pogrebnog zavoda u Solt Lejk Sitiju, u američkoj saveznoj državi Juti, saopštile su lokalne vlasti.
Policija je dobila više prijava u utorak oko 13.30 po lokalnom vremenu da je došlo do incidenta u centru grada, rekao je portparol gradske policije Brent Vajzberg.
We are investigating an incident in downtown near 400 East 100 South.
We have at least two people injured.
Our officers are in the process of gathering details.
We have one person in custody...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.