TRAGIČNA SUDBINA HRVATSKOG BIZNISMENA: Poginuo dok je kosio travu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 11:44

TRAGIČNA SUDBINA HRVATSKOG BIZNISMENA: Poginuo dok je kosio travu

Ćališa će se, kako piše portal, ostati upamćen kao ugledni preduzetnik

Ugledni požeški preduzetnik Marko Ćališ (65), vlasnik Poljane d. o. o. poginuo je u petak između 15 i 16.30 sati dok je kosio imanje u Seocima kod Požege.

Kako piše portal pozega.eu, došlo do sletanja traktora u provaliju pri čemu je Ćališ smrtno stradao.

Ćališa će se, kako piše portal, ostati upamćen kao ugledni preduzetnik, ali i izuzetno vredni sugrađanin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je uvek bio spreman da pomogne. U preduzetničkim je vodama od 1993. godine, kada je osnovao firmu Poljana d.o.o. s poljoprivrednom opremom i mehanizacijom.

Porodični posao uspešno je sa svojim sinovima vodio punih 30 godina. Kako je saopštila PU požeško-slavonska, u petak 28. jula 2023. u vremenu od 15 do 16.30 sati u blizini mesta Seoci, 64-godišnjak je upravljao traktorom za koji je bio pridodan priključak za košenje trave (malčer).

Prilikom košenje livade na nagibu došlo je do proklizavanja pneumatika i prevrtanja traktora te prignječenja 64-godišnjaka, koji je od povreda na mestu događaja smrtno stradao.

Sledi poseban izveštaj nadležnom državnom tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.