TRAGIČNA SMRT PARA U OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU: Ćerka otkrila roditelje u kritičnom stanju u hotelskoj sobi - SUMNJA SE NA OSOBLJE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023, 19:14

TRAGIČNA SMRT PARA U OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU: Ćerka otkrila roditelje u kritičnom stanju u hotelskoj sobi - SUMNJA SE NA OSOBLJE?

Džon i Suzan su boravili u Hurgadi u avgustu 2018. godine.

Britanski par, Džon i Suzan Kuper, preminuo je od trovanja ugljen-monoksidom dok je bio na odmoru u luksuznom odmaralištu u Egiptu nakon što je susedna soba poprskana pesticidima kako bi bile ubijene stenice, otkrio je mrtvozornik.

Bračni par se vratio u svoju sobu da prenoći, ali ih je ćerka sutradan zatekla teško bolesne.

Džon Kuper (69) proglašen je mrtvim u sobi, dok je njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << supruga Suzan (63) umrla nekoliko sati kasnije u bolnici.

Dr Džejms Adeli, stariji mrtvozornik engleskog okruga Lankašir, presudio je da je smrt uzrokovana trovanjem ugljen-monoksidom kao rezultatom udisanja pare od prskanja pesticida koji je sadržao dihlorometan.

- Do danas, naša porodica se bori da shvati šta se dogodilo. Nikada nije trebalo dozvoliti da se to dogodi - rekla je ćerka para Keli Ormerod, koja je u to vreme bila na odmoru sa roditeljima, u izjavi nakon istrage.

Ona je rekla da ništa neće nadoknaditi bol i gubitak koji su osetili od tog dana.

- Poslednjih nekoliko godina je bilo najtraumatičnije i najemotivnije vreme za sve nas koji smo uključeni - kazala je ćerka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.