TRAGIČNA NOĆ U BEOGRADU Muškarac ubijen na Novom Beogradu, mladić (17) izboden u Zemunu, ŽENA IZGORELA U POŽARU na Vračaru

Izvor: Press, 19.Avg.2020, 11:14

TRAGIČNA NOĆ U BEOGRADU Muškarac ubijen na Novom Beogradu, mladić (17) izboden u Zemunu, ŽENA IZGORELA U POŽARU na Vračaru

Tragična noć u Beogradu odnela je dva života, dok je 17-godišnji mladić sa teškim povredama prevezen u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.
Foto:blic
Crna serija je počela samo nekoliko minuta nakon ponoći kada je U Ulici Prve pruge, pod još nerazjašnjenim okolnostima, uboden mladić (17) kojeg su ekipe Hitne pomoći odmah prebacile u Tiršovu.

Ni sat vremena kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na kolovozu prekoputa Geneks apartmana na Novom Beogradu pronađeno je beživotno telo muškarca starog između 30 i 35 godina.
Kako je preneo "Informer", u pitanju je migrant koji je na glavi, rukama, leđima i grudima imao brojne rasekotine i povrede.
Hitna pomoć je konstatovala smrt muškarca, a u nastavku istrage, u napuštenoj zgradi EPS-a prekoputa Geneksovih apartamana pronađena su tri migranta i na podu tragovi krvi.

Konačno, oko 3.30 časova u Hadži Prodanovoj ulici na Vračaru došlo je do požara u kojoj je stradala jedna osoba.
- Ne mogu da vam kažem ni da li se radi o muškarcu ili ženi pošto je telo bilo potpuno ugljenisano - rekli su jutros za RTS iz Hitne pomoći.
Kasnije je utvrđeno da je u požaru stradala Olga V. (84).
Podsetimo, tragični slučajevi ređali su se kao na filmskoj traci i juče tokom dana kada je viđena prava serija samoubistava i pokušaja suicida.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.