TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA TRENEROM IZ KRNJAČE: Porodica potvrdila potresnu vest

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 23:55

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA TRENEROM IZ KRNJAČE: Porodica potvrdila potresnu vest

Njegov rođak je sa Tomislavom poslednji put bio u kontaktu dva dana pre nestanka.

Fitnes trener Tomislav Mančić (32) iz Krnjače koji je nestao 14. marta je preminuo. Ovu vest na njegovom instagramu objavili su članovi porodice.

- Dragi prijatelji, želimo da vas obavestimo da je naš dragi Toma preminuo. Sahrana je najverovatnije u ponedeljak, ali znaćemo tačne informacije sutra, napisano je na instagramu.

Mančić, kako je navedeno na sajtu Nestali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbija, sa sobom nije poneo mobilni telefon, niti lična dokumenta, a u trenutku nestanka na sebi je imao crni prsluk, crne patike i crnu duksericu.

Објава коју дели Tomislav Mancic (@tomislavmancic)

- Verujemo da je tog dana nosio crni, verovatno „najk“ prsluk, jer je Tomislav sportista i atletski je građen, kao i patike iste boje sa belim detaljima - navela je rodbina nestalog mladića na sajtu Nestali Srbija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.