TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Telo nastradalog mladića izvučeno iz reke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 15:40

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Telo nastradalog mladića izvučeno iz reke (VIDEO)

Okolnosti nesreće još nerazjašnjene

Telo mladića (20) koji je pod neutvrđenim okolnostima sa drugom sleteo kolima u Bregavu u nedelju uveče, pronađeno je danas tokom potrage koji su predvodili timovi Federalne uprave civilne zaštite pronađeno je telo mladića (20) iz Stoca, javljaju lokalni mediji.

- Telo je pronađeno 4,5 kilometara nizvodno od mesta gde je pronađeno vozilo kod separacije - kratko je potvrdio Ljudevit Marić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Na licu mesta biće obavljen uviđaj, a obdukcija tela se očekuje u narednim danima.

Osim timova FUCZ, u višednevnoj, opsežnoj, potrazi korita i obale reke Bregave su učestvovali i članovi ronilačkog kluba Mostar, pripadnika CZ Stolac, DVD Stolac i brojni volonteri.

Podsetimo, telo njegovog druga (20) izvučeno je u utorak iz vozila "džip kompas", koje je pronađeno u Bregavi, na lokalitetu Pitića breg na ulazu u Stolac.

Ovako je izgledala potraga za mladićima:

Nesrećni mladići su u nedelju uveče bili u jednom kafiću u Stocu, gde im je S.P. dao ključeve od džipa da odu u Vidovo polje. Nažalost, pod još neutvrđenim okolnostima, oni su vozilom sleteli u Bregavu.

Srbija Danas/Avaz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.