TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Pronađeno telo Radiše iz Knjaževca na nekoliko stotina metara od kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 14:14

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Pronađeno telo Radiše iz Knjaževca na nekoliko stotina metara od kuće

Pronađeno telo Radiše iz Knjaževca koji je nestao pre 8 dana.

Telo Radiše Davidovića (57) iz sela Kalna kod Knjaževca, koji je nestao 9. juna pronađeno je danas nekoliko stotina metara od njegove kuće, saznaje "Blic".

Radiša je bio matičar, a tog kobnog dana je bio kod svoje majke u selu Šesti Grabar, gde je otišao da joj odnese neke namirnice. Odatle je u 7 ujutru krenuo na posao i nestao.

Meštanin je pronašao telo nekoliko stotina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << metara od kuće. Telo je odneto na sudsku medicinu, kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Tokom potrage, tuda je više puta prolazila policija i lovci, kao i meštani, ali zbog rastinja i teškog terena nisu videli telo.

Rođak nestalog Radiše ispričao je ranije da je teren nepristupačan, što otežava potragu.

- Već peti dan intenzivno tragamo za Radišom, ali ni na kakav trag nismo naišli. Nas desetak članova porodice i prijatelja ne odustaje. Telefon i dokumenta je ostavio u kući, pa ne možemo ni po signalu da ga lociramo. Uz to, teren je nepristupačan, trava i šiblje visoki, sve je mokro od kiše - rekao je tada rođak.

Tokom potrage, oglasila se i ćerka, koja je apelovala na sve koji mogu da pomognu kako bi se njen otac pronašao.

- Bio je zdrav, nije imao nikakvih problema. Zabrinuti smo s obzirom na to koliko je vremena prošlo. Čak i da mu je pozlilo, neko bi ga našao - navela je ranije neutešna ćerka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Potraga se završila tragično: Telo Radiše Davidovića pronađeno u blizini kuće

Izvor: 24sedam.rs, 17.Jun.2023

Telo je odneto na sudsku medicinu, kako bi se utvrdio uzrok smrti

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.