TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Mladić za kojim je tragala cela Srbija pronađen mrtav!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 10:37

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Mladić za kojim je tragala cela Srbija pronađen mrtav!

Pokrenuta je istraga o smrti mladića

Filip Urumović (22) iz Klenka kod Sremske Mitrovice koji je nestao 20. novembra u Klenku pronađen je mrtav, objavljeno je na Nestali Srbija.

Njegov automobil je pronađen kod starog železničkog mosta, a za njim su tragali školski drugovi i komšije, međutim više od tri meseca od njega nije bilo ni traga ni glasa. Ne zna se šta se desilo nakon što je ostavio poslednji trag za sobom, otključan automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nedostupan telefon.

Kako su govorili Filipovi drugovi, on je na dan nestanka ostavio novčanik kod kuće, a sa sobom poneo samo ključeve automobila i mobilni telefon. Govorili su da se Filip nije žalio na probleme kao i da nikada nisu čuli od njega da ima "crne misli".

Kako je Filip preminuo, utvrdiće se detaljnom istragom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.