TRAGIČAN EPILOG SVAĐE MEĐU GOLUBARIMA! Muškarac (66) ubio tri osobe, pa presudio sebi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 20:08

TRAGIČAN EPILOG SVAĐE MEĐU GOLUBARIMA! Muškarac (66) ubio tri osobe, pa presudio sebi!

Identitet osumnjičenog i žrtava još nije saopšten

Jedan 66-godišnji muškarac ubio je tri osobe, a zatim izvršio samoubistvo, zbog svađe oko uzgoja trkačkih golubova u Portugalu. Do pucnjave je došlo juče u gradu Setubal, oko 50 kilometara južno od glavnog grada Lisabona, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Lokalni mediji izvestili su da se grupa muškaraca posvađala oko gajenja domaćih golubova i nelegalnog povrtnjaka. Žrtve su navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učestvovale u takmičenju golubova u trenutku kada je ubica pucao na njih, a zatim izvršio samoubistvo.

Policijski komesar u Setubalu Andreja Gonsalves opisao je smrt kao "izolovani slučaj" koji se dovodi u vezu sa nesuglasicama između grupe muškaraca. Izvor iz pravosuđa rekao je za sajt Publiko da su povod za nesporazum bile nesuglasice oko uzgoja golubova.

, a policijski uviđaj je u toku. Napadač je navodno živeo u šatoru u Setubalu. Portugal ima stroge zakone o oružju, ali vatreno oružje je legalno za lov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.