TRAGEDIJA U VEČERNJIM SATIMA! Policija zatekla HOROR u pekari, pronađena dva tela muškarca i žene! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 00:26

TRAGEDIJA U VEČERNJIM SATIMA! Policija zatekla HOROR u pekari, pronađena dva tela muškarca i žene! (VIDEO)

Policija je na mestu tragedije

U Zavidovićima između Doboja i Zenice u večernjim satima dogodio se tragičan slučaj u kojem su u jednoj od pekara u ovom grada pronađena dva tela.

U 21.17 sati dežurna služba PS Zavidovići primila je prijavu da je u ulici Zlatnih ljiljana u pekari došlo do upotrebe vatrenog oružja. Izlaskom policije na lice mesta zatečena su dva beživotna tela žene i muškarca, prenosi Avaz.

SA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << LICA MJESTA / Pucnjava u Zavidovićima, u pekari nađena dva tijela pic.twitter.com/OKmFq4U3n2

— Dnevni avaz (@DnevniAvaz) September 24, 2023

- Trenutno je u toku formiranje ekipe za vršenje uviđaja. Nakon toga ćemo imati više informacija - rekao je portparol MUP-a ZDK Elvedin Fišek za Avaz. Za sada nije poznat identitet osoba čija su tela pronađena niti je poznato da li su bili u srodstvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.