TRAGEDIJA U SREMSKOJ MITROVICI: Policija i vatrogasci izvukli telo samoubice iz reke Save

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 11:09

TRAGEDIJA U SREMSKOJ MITROVICI: Policija i vatrogasci izvukli telo samoubice iz reke Save

Pripadnici Specijalističkog tima za rad i spasavanje na vodi i vatrogasci spasioci izvukli su jutros telo iz reke Save u Sremskoj Mitrovici.

Kako se nezvanično saznaje, nepoznata osoba je jutros oko 9 sati skočila u reku Savu sa pešačkog mosta.

Odmah je obaveštena policija, te su na teren izašli pripadnici Specijalističkog tima za rad i spasavanje na vodi i vatrogasci sapasioci iz Sremeske Mitrovice.

- Policija je pokušala, zajedno sa kolegama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vatrogascima, koji su spustili čamac, da spasu osobu međutim nisu uspeli. Izvukli su telo na obalu, a lekar Hitne pomoći konstatovao je smrt - rečeno je.

Telo je prevezeno na obdukciju gde će se utvrditi identitet osobe koja je, kako se sumnja, izvršila samoubistvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U SREMSKOJ MITROVICI Nepoznata osoba skočila sa mosta u Savu, telo izvukli vatrogasci spasioci

Izvor: Blic, 24.Apr.2023

Pripadnici Specijalističkog tima za rad i spasavanje na vodi i vatrogasci spasioci izvukli su jutros telo iz reke Save u Sremskoj Mitrovici!

Nastavak na Blic...

DEVOJKA OSTAVILA TORBU I IZNENADA SKOČILA SA MOSTA: Detalji tragedije u Sremskoj Mitrovici

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023

Pre samo nedelju dana, u subotu 15.aprila, sa Pešačkog mosta skočio je muškarac, za koga se pretpostavlja da je nestali Aleksandar Jovanović (18), za kojim policija još uvek traga...Mlađa žena, udavila se jutros kada je, kako se sumnja, skočila sa Pešačkog mosta u reku Savu kod Sremske Mitrovice...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.