TRAGEDIJA U SRBIJI! Preminulo dete (2), sumnja se na GRIP

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U SRBIJI! Preminulo dete (2), sumnja se na GRIP

Dete starosti dve godine i osam meseci u čačansku bolnicu primljeno je u petak nešto posle 20 časova sa znacima respiratorne infekcije.

Dvogodišnje dete preminulo je rano jutros u čačanskoj bolnici usled respiratornih problema, a kako se saznaje postoji sumnja da je smrt nastupila zbog komplikacija izazavnih virusom gripa, zbog čega je naložena obdukcija.

"Nakon pedijatrijskog pregleda, oko 20.40 časova dete je hospitalizovano na odeljenje pedijatrije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde su sprovedene sve neophodne dijagnostičke procedure i uključena adekvatna terapija, uz praćenje vitalnih funkcija koje su bile stabilne i na poslednjem kliničkom pregleda oko 04:00 sata jutros", saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Dodaju da je ubrzo posle toga došlo do iznenadnog pogoršanja, i uz sve preduzete mere reanimacije pedijatra i anesteziologa, mogao se konstatovati "letalni ishod u 05.37 časova", saopštila je čačanska bolnica.
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.