TRAGEDIJA U ŠAPCU: Penzionisanog arhivatora Višeg suda devojka udarila BICIKLOM, pet dana kasnije PODLEGAO POVREDAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2020, 21:03

TRAGEDIJA U ŠAPCU: Penzionisanog arhivatora Višeg suda devojka udarila BICIKLOM, pet dana kasnije PODLEGAO POVREDAMA

Postoje dve verzije događaja

Penzionisani arhivator Višeg suda u Šapcu Zoran J. (66) preminuo je u bolnici u Beogradu pet dana nakon nesreće u Masarikovoj ulici kada ga je udarila žena na biciklu.

Istraga je u toku, nakon čega će se znati kako je tačno došlo do nesreće i da li će protiv osobe koja je upravljala biciklom biti podneta krivična prijava. Prema prvim nezvaničnim informacijama, Zoran se vraćao kući u utorak, 21. jula, kada je na njega biciklom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naletela mlađa ženska osoba.

. Prema prvoj, devojka je vozila bicikl i, zbog parkiranog automobila, nije videla penzionera i udarila ga. S druge strane, sumnja se i da je Zoran prelazio ulicu na pešačkom prelazu kada je ga je ona udarila biciklom.

- On je pao na beton, udario glavom i s teškim telesnim povredama je prevezen u bolnicu - kaže izvor blizak istrazi.

Prema nezvaničnim saznanjima, penzioner je zadobio prelom baze lobanje i bio je u komi. Uprkos pokušajima lekara da ga spasu, Zoran je nakon pet dana izgubio bitku za život.

Zoran J. je radio u arhivskom odeljenju Višeg suda u Šapcu. Kako pričaju Šapčani, kobnog dana su ga videli u gradu. Živeo je u blizini Masarikove ulice i pretpostavljaju da se zaputio kući, kada se dogodila nesreća.

Na društvenim mrežama se ljudi opraštaju od njega govoreći da je "voleo ljude".

- Još mi je teže jer sam ga tog dana slučajno sreo i popričao sa njim. Pisao je pesme, voleo je ljude - jedan je od komentara.

U stravičnim saobraćajnim nesrećama u roku od dva dana kod Šapca, poginule su tri osobe. U teškoj saobraćajnoj nesreći sinoć oko 19:30 na putu Šabac - Sremska Mitrovica poginuo jer vozac motocikla, R. P. (22) iz Drenovca. U stravičnom udesu danas oko 11 sati u mestu Zminjak kod Šapca život su izgubili muž i žena, dok su njihova dva sina stari šest i osam godina povređeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.