TRAGEDIJA U RUSIJI! Požar u kampu punom dece, jedno POGINULO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U RUSIJI! Požar u kampu punom dece, jedno POGINULO!

Među povređenima, u šatorskom kampu u Habarovskoj oblasti u Rusiji, je još sedmoro dece, od kojih je troje u teškom stanju

Dvanaest osoba, uključujući i sedmoro dece, povređeno je, dok je jedno dete poginulo usled velikog požara u šatorskom kampu u Habarovskoj oblasti u Rusiji.

- Kao rezultat požara u šatorskom kampu za decu, koji se nalazi u blizini naselja Holdali u Habarovskoj oblasti, preminulo je jedno dete. Povređeno je još 12 osoba, među kojima sedmoro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dece - saopšteno je iz ruskog ministarstva zdravlja.

Iz ministarstva dodaju da je petoro odraslih na bolničkom lečenju, dok je takođe šestoro dece hospitalizovano. Jedno dete je već pušteno iz bolnice.

1 killed, 12 injured during major fire at camping area near Holdali resort in Solnechnyy District, Khabarovsk Krai #russia #workplacedisaster https://t.co/uTnYnimAsR pic.twitter.com/iMY38Y3BAK

— Horizon Intelligence (@_hozint) July 23, 2019

Stanje dvoje dece je zadovoljavajuće, dok je ostalo troje u teškom stanju, navodi ministarstvo.

Faulty heater (in a tent!) or children drying their clothes on a heater may be cause of fire at a ski resort in Khabarovsk Krai that has killed one child and put three into a coma. https://t.co/2AFc9I1DLq

— X Soviet (@XSovietNews) July 23, 2019

- Ruski ministar zdravlja Veronika Skvortsova kontroliše proces pružanja medicinske pomoći povređenima - naglašava se u saopštenju.

Požar je zahvatio 20 od 26 šatora u dečjem kampu, koji se nalazi na području skijališta u Solnečnom okrugu Habarovsk. U kampu je boravilo čak 189 dece.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.