TRAGEDIJA U RIJECI: Uhapšena majka devojčice otrovane antidepresivima

Izvor: Kurir, 08.Nov.2013, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U RIJECI: Uhapšena majka devojčice otrovane antidepresivima

Istraga je pokrenuta zbog uslova u kojima je devojčica nađena u stanu, kao i činjenice da je u trenutku kad je majka pozvala pomoć ona bila mrtva već dvadeset sati

RIJEKA - Majka devojčice koja je umrla od trovanja antidepresivima uhapšena je i privedena na kriminalističko istraživanje, pod sumnjom za teško ubistvo deteta.

Službeni rezultati toksikoloških veštačenja, koji bi trebalo da potvrde uzrok smrti dvogodišnje devojčice iz Rijeke još >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nisu objavljeni, ali je riječki pre dva dana objavio nezvanične informacije da je devojčica u organizmu imala veću količinu lekova, antidepresiva, isključivo za odrasle.

Iako je obdukcija pokazala da nije bilo tragova nasilja, opsežna istraga je pokrenuta zbog uslova u kojima je devojčica pronađena u stanu, kao i činjenice da je u trenutku kad je majka pozvala pomoć ona bila mrtva već dvadeset sati.

Ova porodica je već neko vreme bila pod nadzorom Centra za socijalni rad, i to na zahtev oca deteta koji je, iako i sam u teškom stanju zbog bolesti zavisnosti, uvideo da detetu treba pomoć zbog uslova u kojima živi i psihičkog stanja majke. Devojčicu su mrtvu u stanu pronašli lekari Hitne pomoći koji su došli na poziv majke.

Zbog smrti devojčice pokrenuta je istraga i protiv socijalne radnice, ali u riječkom Centru za socijalni rad kažu da o istrazi nemaju saznanja, a potvrdili su da su ranije imali intervencija u ovoj porodici.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

UHAPŠENA: Majka otrovala devojčicu (2) antidepresivima?

Izvor: Telegraf.rs, 08.Nov.2013

Obdukcija je pokazala da nije bilo tragova nasilja, a opsežna istraga je pokrenuta zbog uslova u kojima je devojčica pronađena u stanu, kao i činjenice da je u trenutku kad je majka pozvala pomoć ona bila mrtva već dvadeset sati

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.