TRAGEDIJA U OBRENOVCU! Poginuo radnik fabrike MEI TA, hitno se oglasila kineska kompanija

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 21:38

TRAGEDIJA U OBRENOVCU! Poginuo radnik fabrike MEI TA, hitno se oglasila kineska kompanija

Grupacija Mei Ta Europe bavi se proizvodnjom delova za auto industriju

U fabrici Mei Ta Europe noćas, 18.10.2023. godine, oko 2 časa posle ponoći dogodio se incident u proizvodnom pogonu, usled kojeg je nastradao jedan radnik.

U redakciju RTV Mag stiglo je zvanično saopštenje iz kompanije Mei Ta, koje prenosimo u celosti:

- U fabrici Mei Ta Europe noćas, 18.10.2023. godine, oko 2 časa posle ponoći dogodio se incident u proizvodnom pogonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << usled kojeg je naš kolega star 43 godine nastradao, a kolega star 22 godine zadobio povrede i pružena mu je urgentna medicinska pomoć, prenose mediji.

Na lice mesta je u najkraćem roku stigla medicinska ekipa i ukazana je momentalna pomoć.

i ima svoje pogone u više zemalja, a u Srbiji zapošljava oko 3.000 zaposlenih.

Sistem rada i tehnologija koja se koristi u celom svetu unutar grupacije je isti, a ovakav akcident se do sada nije desio u drugim zemljama.

Na rasvetljavanju ovog slučaja su uključene sve nadležne institucije, a kompanija će učiniti sve da se okolnosti pod kojima se ovaj slučaj desio detaljno ispitaju kako se ovako nešto ne bi ponovilo.

Izražavamo najdublje saučešće porodici preminulog kolege i nadu za potpun oporavak kolege koji je trenutno hospitalizovan i pod medicinskim nadzorom - navodi se u saopštenju kompanije Mei Ta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.