TRAGEDIJA U Nici nestalo 28 učenika ISTE ŠKOLE iz Berlina, poginuli dvoje đaka i jedan učitelj

Izvor: Blic, 15.Jul.2016, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U Nici nestalo 28 učenika ISTE ŠKOLE iz Berlina, poginuli dvoje đaka i jedan učitelj

Nakon napada u Nici još uvek je nepoznata sudbina mnogih ljudi, a među njima su i 28 učenika iz berlinske škole. Dva đaka i jedan učitelj iz škole Paula First iz Berlina su poginuli u napadu u Nici u kojem je stradalo najmanje 84 osobe a ranjeno 174 ljudi, objavili su nemački mediji.

Deca iz škole "Paula First" bili su na jednonedeljnoj ekskurziji u Nici gde je u napadu poginulo najmanje 84 osobe.

Jedan od nastavnika iz ove škole je potvrdio da se dva djaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i jedan nastavnik vode kao poginuli, kao i je osoblje škole u stalnom kontaktu sa nemačkim Ministarsvom spoljnih poslova.

Izveštaji nemačkih medija kažu da su najmanje tri osobe sa nemačkim državljanstvom poginule.

KRVAVA NOĆ U NICI Kamion uleteo u gomilu ljudi na šetalištu, 84 mrtvih, 54 dece u bolnici, svet ponovo u šoku

"Sve što mogu da kažem je da je u Nici bilo jedno školsko odeljenje, u ovom trenutku više nemamo informacija. Tražim vaše razumevanje a mi ćemo naravno obavestiti roditelje pre medija", rekao je zvaničnik nemačkog ministarstva prosvete.

Pročitajte još

U napadu u Nici poginulo je najmanje dvoje dece, a više od 50 je povređeno.

"Dvoje dece je preminulo tokom hirurške intervencije od zadobijenih povreda", saopštila je bolnica i dodala da je nekoliko dece i dalje u kritičnom stanju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČITAVO ODELJENJE NESTALO U NICI: Poginulo dvoje đaka i učitelj u stravičnom masakru

Izvor: Kurir, 15.Jul.2016

...28 učenika iz škole "Paula First" otišla su na ekskurziju u Nicu a još uvek se ne zna šta je sa njima..Nemački medij tvrde da su najmanje tri osobe iz te zemlje poginule.."U Nici je bilo jedno školsko odeljenje ali trenutno nemamo više informacija Naravno, roditelje ćemo obavestiti pre medija",...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.