TRAGEDIJA U MOTELU: Dečak (8) PRONAŠAO PIŠTOLJ, ubio bebu i ranio devojčicu (2)!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 19:16

TRAGEDIJA U MOTELU: Dečak (8) PRONAŠAO PIŠTOLJ, ubio bebu i ranio devojčicu (2)!

Jednogodišnju devojčicu ubio je osmogodišnji dečak koji je pronašao očev pištolj u motelu na Floridi.

Šerif okruga Eskambija Čip Simons rekao je da se pucnjava dogodila u nedelju i da je u incidentu povređena i devojčicina dvogodišnja sestra.

Simons je rekao da je dečakov otac ostavio pištolj u svojoj garderobi u motelu u Pensakoli.

Nakon što je izašao iz sobe, njegov sin ga je pronašao i ispalio metak koji je ubio bebu i pogodio dete. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Otac je odseo u motelu sa devojkom, koja je u to vreme spavala, rekao je gospodin Simons.

Ubijena i ranjena devojčica su njena deca, rekao je.

Očekuje se da će se dvogodišnjakinja oporaviti.

Otac je uhapšen pod optužbom da je kriv zbog posedovanja vatrenog oružja, petljanja u dokaze, nemara i zato što nije bezedno čuvao vatreno oružje, rekao je šerif.

Prošle godine je bilo najmanje 392 nenamerne pucnjave od strane dece mlađe od 18 godina, uz 163 smrtna slučaja, prema poslaničkoj grupi Everytown for Gun Safety, koja prati slučajeve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.