Izvor: Press, 29.Jan.2018, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U KUPUZIŠTU KOD KLADOVA: Lovac se slučajno ubio, hitac iz vlastite puške mu razneo glavu, a onda je celo selo ostalo bez struje

KLADOVO - Lovac S.G. star 59 godina iz sela Kupuzište kod Kladova nastradao je juče kada mu je hitac iz sopstvene puške razneo glavu.
Do tragedije je došlo kada se vraćao kući iz lova. Umesto da uđe na vrata dvorišne kapije svoje kuće, on je odlučio da kapiju preskoči. Kada je skočio u dvorište, sa ramena mu je ispala puška na zemlju i opalila. Hitac ga je pogodio direktno u glavu i on je preminuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na licu mesta.
Deo sačme pogodio je i provodnike za struju i pokidalo ih, tako da je celo selo ostalo bez električne energije.
Iako se u prvi mah mislilo da je nesrećni S.G. izvršio samoubistvo u svom dvorištu, uviđajem je utvrđeno da je u pitanju zadesna smrt i da nema nijednog elementa krivičnog dela.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.