TRAGEDIJA U BEOGRADU: Skočio sa Brankovog mosta na beton!

Izvor: Kurir, 02.Maj.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U BEOGRADU: Skočio sa Brankovog mosta na beton!

Nenad Tomić (36) izvršio je danas samoubistvo skokom sa Brankovog mosta na betonsku površinu

BEOGRAD - Nenad Tomić (36) izvršio je samoubistvo skokom sa Brankovog mosta. Nesrećni mladić se juče u prepodnevnim satima bacio sa ograde mosta na betonsku ploču koja se nalazi ispod mosta u blizini keja.

- Prolaznici su prijavili da se na pločniku nalazi telo mladića - rekao nam je izvor blizak istrazi. Iako su dežurne službe brzo stigle na mesto nesreće, lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Policija radi na rasvetljavanju samoubistva, a motiv je za sada nepoznat.

(J. I.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Još jedno samoubistvo: Skočio s Brankovog mosta

Izvor: Mondo, 02.Maj.2015

Muškarac se danas ubio u Beogradu skokom s Brankovog mosta na popločanu obalu Save...Foto: MONDO/Predrag Vujić..Muškarac N.T. (36) oduzeo je sebi život skokom sa Brankovog mosta, javlja Telegraf.rs...Samoubica je skočio na betonsku površinu obale Save i ostao na mestu mrtav...Nesreća se dogodila...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.