TRAGEDIJA U AMERICI: Devojčica (3) nakon pada sa drugog sprata preminula od posledica smrzavanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 18:37

TRAGEDIJA U AMERICI: Devojčica (3) nakon pada sa drugog sprata preminula od posledica smrzavanja

Devojčica je ispala kroz prozor u toku noći i nije mogla da se vrati u kuću

Trogodišnja devojčica Šarlot Hendlmen sa severozapada Ilinoisa preminula je nakon što je tokom hladne noći očigledno pala sa prozora i nije mogla da se vrati u porodični dom, saopštila je danas policija.

Devojčicu bez svesti je policija pronašla u utorak ujutru oko 7 sati. Sumnja se da je pala sa prozora na drugom spratu kuće između 23.00 časa u ponedeljak i 06.00 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u utorak, prenose mediji.

Pronađena je ispred kuće, međutim, kada su je odveli u bolnicu konstatovana je smrt usled hipotermije.

Patolog okruga Rok Ajland Brajan Gustafson rekao je da je u pitanju apsolutno tragična smrt deteta. On je rekao i da su detetu konstatovani podlivi i fraktura lobanje, koji su posledica pada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.