TRAGEDIJA NA PLAVOJ PLAŽI: Starija žena kolabirala i preminula u moru - niko nije primetio beživotno telo

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 18:17

TRAGEDIJA NA PLAVOJ PLAŽI: Starija žena kolabirala i preminula u moru - niko nije primetio beživotno telo

Niko nije primetio da žena beživotno leži na plaži.

Užasan događaj potresao je Plavu plažu u Vodicama.

Prema izveštaju "Večernjeg lista", jedna starija žena je krenula u more i iznenada se srušila. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta, a lekari su hitno pokušali da je reanimiraju. Nažalost, napori su bili uzaludni i žena je preminula, što je izazvalo šok i nevericu među prisutnima.

Čitateljka koja je bila na plaži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u tom trenutku podelila je svoje iskustvo. Kaže da su lekari pokušavali da ožive ženu gotovo 45 minuta, ali bez uspeha. Kako bi sačuvali njenu intimnost, prekrili su je peškirima, ali delovi nogu su i dalje bili vidljivi. Policajci su obezbeđivali područje oko tela.

Šokantno je što ljudi koji su dolazili na plažu nisu odmah primetili telo žene. Nastavili su s aktivnostima poput igranja picigina, nesvesni tragedije koja se odvijala tik uz njih. Čitateljka je čak istakla da je jedno dete prošlo pored tela nesrećne žene, ne shvatajući šta se dogodilo. Nažalost, prošlo je gotovo 45 minuta pre nego što je neko došao da preuzme telo.

Na kraju, vozilo pogrebnog preduzeća je stiglo i odvezlo telo, ostavljajući za sobom tešku atmosferu i nevericu zbog tragičnog događaja koji je obeležio Plavu plažu u Vodicama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.