TRAGEDIJA NA PECANJU! Poginuo petogodišnji dečak, otac skočio odmah u vodu da ga spase

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 21:14

TRAGEDIJA NA PECANJU! Poginuo petogodišnji dečak, otac skočio odmah u vodu da ga spase

Detetu nije bilo spasa

Petogodišnji dečak je poginuo nakon što je pao i udario glavu u deo jahte dok je pecao sa ocem. Kobnog dana dečak je sa ocem i bratom pecao i hvatao rakove. Dečakov otac Ejdan je tog 24. juna odmah za njim skočio u vodu i podigao dečaka na čamac. Tu mu je pružena prva pomoć.

On je avionom odmah prebačen u lokalnu bolnicu gde je utvrđeno da je zadobio tešku povredu glave. Iako su lekari pokušali da ga spasu, on je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od zadobijenih povreda preminuo sutradan. Roditelji su odlučili da ga isključe sa aparata koji su ga održavali u životu.

Policija je sprovela istragu nakon koje je utvrđeno da se radi o nesrećnom slučaju.

(Srbija Danas/Telegraf.rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.