TRAGEDIJA NA ODMORU! POKUŠAO DA POPIJE SVE KOKTELE IZ HOTELSKOG MENIJA: Onda je došla medicinska sestra i napravila KATASTROFALNU GREŠKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 20:38

TRAGEDIJA NA ODMORU! POKUŠAO DA POPIJE SVE KOKTELE IZ HOTELSKOG MENIJA: Onda je došla medicinska sestra i napravila KATASTROFALNU GREŠKU

Jedan Britanac umro je nakon što mu je pozlilo od previše koktela.

Čovek (53) iz Britanije umro je na odmoru na Jamajci nakon što je pokušao da popije svih 21 koktela iz menija bara. Timoti Sautern je umro u maju 2022. godine nakon što je prihvatio izazov da pije alkohol u baru pored hotelskog bazena.

Ovaj 53-godišnjak je bio na odmoru sa sestrom, decom i drugom rodbinom kada se dogodila tragedija. Timoti Sautern, iz Ličfilda u Stafordširu, popio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 12 koktela kada je otišao u svoju sobu.

- Bio je na leđima i gušio se. Stavio sam ga u položaj za oporavak, povraćao je, tražio sam pomoć, vikao njegovo ime... - priča rođak.

Kada je medicinska sestra stigla, očekivali su da će se oni pobrinuti za pacijenta i odvesti u bolnicu, ali to se nije desilo.

- Primetio sam da je počeo da se hladi. Proverio sam mu puls i nisam mogao da ga nađem. Pogledao sam mu u lice i mislio sam da je preminuo. Vikao sam: nemoj samo da sediš i gledaš u njega, započni oživljavanje - priča rođak.

Prema njegovim rečima, urađena je samo kompresija grudi.

- Možda da je znala šta radi, možda bi on još uvek bio ovde. Usluga i tretman koje je imao bili su loši - tvrdi rođak.

Istraga je utvrdila da je Timoti već pio rakiju i pivo ujutru kada je sreo dve Kanađanke koje su pokušavale da završe 21 koktel izazov pre ponoći kako bi proslavile jedan od svojih rođendana.

Patolog iz Kingstona na Jamajci naveo je uzrok smrti kao "akutni gastroenteritis zbog konzumiranja alkohola“.

Nakon njegove smrti, porodica je prikupila skoro 10.000 funti na GoFundMe-u kako bi ga vratila u Veliku Britaniju, nakon što su saznali da osiguranje tokom odmora, za koje su mislili da ima preko svoje banke, zapravo ne pokriva troškove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"BIO JE NA LEĐIMA GUŠIO SE, DOZIVAO SAM POMOĆ" Birtanac (53) umro na odmoru na Jamajci pokušavajući da završi koktel izazov, rođak opisao AGONIJU

Izvor: Blic, 27.Jun.2023

Timoti Sautern (53) iz Britanije, umro je dok je bio na odmoru sa porodicom na Jamajci, nakon što je pokušao da učestvuje u izazovu koji je uključivao ispijanje svih 21 koktela koji se nalaze na meniju bara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.