TRAGEDIJA NA LETOVANJU: Pronađen mrtav mladić (24) u apartmanu na Svetom Stefanu, bio sa prijateljima na odmoru

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2021, 14:16

TRAGEDIJA NA LETOVANJU: Pronađen mrtav mladić (24) u apartmanu na Svetom Stefanu, bio sa prijateljima na odmoru

Telo mladića upućeno je na obdukciju

Državljanin BiH B.T. (24) pronađen je bez znakova života u apartmanu u naselju Šumet na Svetom Stefanu, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Inspektori Centra bezbednosti Budva su po nalogu višeg državnog tužioca izvršili uviđaj, a telo mladića upućeno je na obdukciju, javljaju Nezavisne novine.

U budvasku stanicu policije dovedeno je biše osoba, prijatelja mladića sa kojima je bio na odmoru, kao i osobe iz neposrednog okruženja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Detalji užasa na Svetom Stefanu: Banjalučanin (24) zatečen mrtav u apartmanu, Hitna pomoć mogla samo konstatovati smrt

Izvor: Blic, 08.Avg.2021

Velika tragedija potresla je Krupu na Vrbasu i celu BiH nakon što je mladić V. T.(24) pronađen mrtav na letovanju na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.