TRAGEDIJA NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Putnik preminuo nakon sletanja, a porodica ga čekala - usledio šok

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 11:49

TRAGEDIJA NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Putnik preminuo nakon sletanja, a porodica ga čekala - usledio šok

Kako se nezvanično saznaje, nesrećnog čoveka na aerodromu sačekala je i porodica.

Jutros se na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu dogodila tragična situacija kada je jednom putniku, koji je čekao da preuzme prtljag na letu iz Čikaga, pozlilo.

Prema informacijama sa Telegraf.rs, ambulanta na aerodromu je brzo reagovala, pružila hitnu medicinsku pomoć i pokušala reanimaciju. Nažalost, uprkos svim naporima, putnik je preminuo.

Kako se nezvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznaje, porodica nesrećnog čoveka bila je prisutna na aerodromu i sačekala je tragičan ishod.

Kompanija Belgrade Airport, koja upravlja aerodromom, izrazila je svoje najiskrenije saučešće porodici putnika koja je doživela ovu tužnu nesreću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Putnik iz Čikaga preminuo dok je čekao prtljag na beogradskom aerodromu

Izvor: Luftika.rs, 27.Jul.2023

Jedan putnik preminuo je jutros na beogradskom Aerodromu Nikola Tesla dok je čekao da preuzme prtljag.. Kako je objavljeno na društvenim mrežama, nesrećnom čoveku je naglo pozlilo u delu aerodroma u kom se preuzima prtljag i lekari su pokušali da mu pomognu, ali nažalost bezuspešno.. Kako se...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.