TRAGEDIJA Muškarac skočio sa prozora Kliničkog centra

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 14:13

TRAGEDIJA Muškarac skočio sa prozora Kliničkog centra

Nadležni preduzeli određene bezbednosne mere

Još jedno samoubistvo desilo se u Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske, kada je stariji muškarac skočio sa prozora zgrade, potvrđeno je za Srpskainfo.

Prema informacijama, slučaj je policiji prijavljen u nedelju ujutru i na lice mesta izašla je patrola i obavila uviđaj, piše Srpskainfo.

Tokom protekle tri godine više osoba počinilo je samoubistva u UKC Srpske, a samo 2021. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se desilo šest samoubistava.

Zbog ovih slučajeva, iz UKC Srpske su preduzeli određene bezbednosne mere kako bi sprečila pacijente da počine samoubistvo.

Izvor: Srbija Danas/Blic/Goran Obradović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.