TRAGEDIJA! Majka zadužila tinejdžera da pazi bebu dok se kupa, ON OTIŠAO DA IGRA IGRICE: Prizor koji je zatekla u kupatilu ledi krv u žilama...

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 18:26

TRAGEDIJA! Majka zadužila tinejdžera da pazi bebu dok se kupa, ON OTIŠAO DA IGRA IGRICE: Prizor koji je zatekla u kupatilu ledi krv u žilama...

Beba se utopila u kadi u stanu u Hjustonu dok je majka kuvala, a 14-godišnjak zadužen da pazi na dete otišao da igra igrice na kompjuteru.

Tragedija se dogodila oko pola 7 uveče kad je majka otišla da završi večeru i ostavila 14-godišnje dete da pazi na bebu dok se kupa. Tinejdžer je napunio kadu vodom, smestio bebu unutra i potom otišao da se igra na kompjuteru ostavljajući dete bez nadzora.

Kad je majka došla do kupatila zatekla je vodu kako se preliva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preko kade i utopljenu bebu. Policija je rekla da je porodica zaboravila da je beba sama u kadi, koja se napunila i prelila jer je odvod bio zagušen. Istražitelji nisu otkrili pol ili starost bebe, navodeći samo da ima manje od godinu dana.

Beba je hitno prevezena u Dečju bolnicu Teksasa, gde je konstatovana smrt. Policija je rekla da istražuje smrt, ali do sada nije podneta optužnica, preneo je “Njujork post”.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.