TRAGEDIJA! Majka troje dece UMRLA OD KORONE, Hitna pomoć joj rekla da NIJE PRIORITET (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2020, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA! Majka troje dece UMRLA OD KORONE, Hitna pomoć joj rekla da NIJE PRIORITET (FOTO/VIDEO)

Neutešni muž otkrio šta je prethodilo.

Kejla Vilijams (36) je preminula u svom stanu u Pekamu, južnom delu Londona, samo dan nakon što je njen muž zvao Hitnu pomoć i rekao im da joj je loše.

Njen muž, Fabijan Vilijams je rekao da je njegova supruga i majka troje dece kašljala, imala je visoku temperaturu i jake bolove u stomaku.

Dokumenta u koje su britanski mediji imali uvid potvrđuju da je Kejla bila zaražena korona virusom.

Vilijams >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rekao da je zvao Hitnu pomoć zato što njegova supruga nije mogla da diše, povraćala je i imala je jake stomačne bolove.

UNITED KINGDOM:

A 36-year-old woman died in her flat a day after calling 999 with symptoms of Covid-19 & being told to look after herself at home.

Mother-of-3 Kayla Williams died at home.

The day before, her husband called paramedics to their home, The Guardian reports pic.twitter.com/ITJ2pwAANa

— UPTown Nigeria (@UPTown_NG) March 25, 2020

- Dok sam pričao sa njima njeno stanje se pogoršalo, pa su mi rekli da je spustim na pod u horizontalan položaj - rekao je Vilijams.

Medicinski tehničar koji je stigao na teren im je rekao da je "neće voziti u bolnicu zato što nije prioritet". Njeno stanje se pogoršalo narednog dana, i muž je pronašao njeno beživotno telo u dnevnoj sobi.

- Već je bila mrtva - rekao je Vilijams.

- Stavio sam je na pod, kao što su mi ranije rekli, i pozvao sam ih ponovo. Sada su tražili da joj dam veštačko disanje - rekao je utučeni muž.

Radnici hitne pomoći koji su stigli kasnije su se borili da je ožive, ali uzalud. Policajci koji su takođe izašli na teren odbili su da uđu u stan.

Dokumenta londonske Hitne pomoći pokazuju da je Kejla definitivno bila zaražena korona virusom, kao i da je imala sve simptome te bolesti. Savetovali su joj da ostane kod kuće i pije više tečnosti.

Ova tragedija se desila u svetlu porasta broja preminulih u Velikoj Britaniji, čiji broj danas iznosi 434 ljudi.

Juče su za samo 24 sata registrovane 84 smrti od korona virusa širom zemlje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.