TRAGEDIJA KOD ŠEKOVIĆA: Dva mladića poginula u saobraćajki, jedan teško povređen

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jul.2016, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD ŠEKOVIĆA: Dva mladića poginula u saobraćajki, jedan teško povređen

Dva mladića, Dušan Jakšić (19) i Dragoljub Ivanić (20) poginuli su večeras u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Zvornik Šekovići, u mestu Papraća.

Vozač automobila, Stefan Jakšić (19), teško je povređen, prenosi Blic.

Prema priči očevidaca, vozilo, kojim je upravljao Stefan Jakšić, je pri velikoj brzini preteklo drugi automobil na putu i suvozačevom stranom udarilo u desnu stranu kolovoza, a potom u stub dalekovoda nakon čega se auto okrenulo na krov.

Uviđaj je u toku nakon koga će se znati uzrok nesreće.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Težak udes kod Zvornika, poginula dvojica mladića

Izvor: B92, 26.Jul.2016, 11:16

Banjaluka -- Dvojica mladića D.J. (19) i D.I. (20) poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Zvornik - Šekovići, u mestu Vilčevići kod Osmaka...Vozač automobila S.J. (19) je teško povređen...Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u 20.35 sati, a prema prvim informacijama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.