TRAGEDIJA KOD NIŠA: Kosilica sa traktora usmrtila poljoprivrednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 17:19

TRAGEDIJA KOD NIŠA: Kosilica sa traktora usmrtila poljoprivrednika

Budući da pozicija nije utvrdila nikakve sumnjive okolnosti koje bi ukazale da se ne radi o nesrećnom slučaju, telo nastradalog je predato porodici radi sahrane.

Meštanin sela Paligrace B. S. (66) pronađen je juče oko 11 časova mrtav u polju nedaleko od ovog niškog sela pored svog traktora sa kosilicom, saznaju mediji.

O pronalasku tela obaveštena je niška policija koja je izašla na lice mesta. Pretpostavlja se da je nesrećni čovek pokušavao da namesti priključnu mašinu koja je skliznula i prignječila ga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosilica usmrtila poljoprivrednika

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2021

NIŠ - Mještanin sela Paligrace B. S. (66) pronađen je juče oko 11 časova mrtav u polju nedaleko od ovog niškog sela pored svog traktora sa kosilicom, javljaju srpski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.