TRAGEDIJA KOD KOSJERIĆA Vozač umro pre nego što ga je priklještila kampanjola

Izvor: Blic, 06.Feb.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD KOSJERIĆA Vozač umro pre nego što ga je priklještila "kampanjola"

Užičanin Svetozar Božović (66) čije beživotno telo je u noći između četvrtka i petka izvučeno ispod prvernute „kampanjole“ u Tubićima kod Kosjerića, umro je usled srčanog udara koji ga je zadesio tokom vožnje.

Božović se kobne noći sa prijateljem V.P. vraćao kući kroz rodno selo, da bi u jednom trenutku „kampanjola“ koju je vozio sletela sa puta, udarila u drvo i više puta se prevrnula niz livadu. Oba saputnika su ispala iz vozila koje je prilikom tumbanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << palo na Božovića i pritislo ga.

Obdukcija je pokazala da uzrok smrti nisu bile povrede u saobraćajnoj nesreći, već da je Božović preminuo zbog infarkta koji ga je zadesio za volanom, odnosno da je bio mrtav pre nego što je „kampanjola“ pala na njega.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRCE OTKAZALO: Muškarac kog je priklještila kampanjola umro prirodnom smrću

Izvor: Kurir, 06.Feb.2017

...Božović se kobne noći sa prijateljem VP vraćao kući kroz rodno selo, da bi u jednom trenutku „kampanjola“ koju je vozio sletela sa puta, udarila u drvo i više puta se prevrnula niz livadu Oba saputnika su ispala iz vozila koje je prilikom tumbanja palo na Božovića i pritislo ga..STRAVIČAN...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.