TRAGEDIJA KOD GORNJEG MILANOVCA: Zapalila se štala, vatrogasci gasili požar, pa zatekli telo

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 15:15

TRAGEDIJA KOD GORNJEG MILANOVCA: Zapalila se štala, vatrogasci gasili požar, pa zatekli telo

Policija se nalazi na mestu tragedije i oni će detaljnom istragom utvrditi okolnosti, identitet, vreme i uzrok smrti osobe čije je telo nađeno.

Danas se dogodila velika tragedija u selu Polom, kod Gornjeg Milanovca, vatrogasci su prilikom gašenja požara u štali naišli na obešenu osobu.

Predpostavlja se da je do ove tragedije došlo oko 11:50 časova, nakon što su vatrogasci dobili dojavu o požaru u štali u tom selu.

- Na mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << požara upućena je tročlana ekipa sa jednim vozilom. Utvrđeno je da se krov štale, prilikom izbijanja vatrene stihije, potpuno urušio. Prilikom gašenja požara, u štali je zatečena osoba za koju se sumnja da se obesila - navodi izvor Informera.

Vatrogasci su u međuvremenu lokalizovali požar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.