TRAGEDIJA KOD DRVARA: Žena (48) pošla da zahvati vodu, okliznula se i upala u bunar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD DRVARA: Žena (48) pošla da zahvati vodu, okliznula se i upala u bunar!

Četrdesetosmogodišnja Drvarčanka Radmila S. utopila se u nedelju u bunaru kod svoje kuće u mestu Šipovljani dok je pokušala da zahvati vodu.

Ova tragedija šokirala je meštane sela u kojem je nesrećna žena živela s roditeljima. Kako se saznaje, ona je kobnog dana otišla po vodu okliznula se i pala u bunar.

Njeno telo je pronašao otac, koji je za njom otišao kada je vidio da se ne vraća sa bunara. Kako je pojasnio izvor, kada je otac uočio da je njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kćerka upala, pozvao je policiju i pokušao i sam da je izvuče.

Njene komšije kažu da ih je šokirala ova nesreća i da je Radmila u selu važila za vrednu ženu koja je bila zaposlena u osnovnoj školi. Ističu da su iza nje ostale dve kćerke koje nisu živele s njom, budući da je ona u poslednje vrijeme bila kod roditelja.

Kako je saopšteno iz MUP Livanjskog kantona, istragom je utvrđeno da je u slučaju smrti R.S. reč o nesrećnom slučaju. Ističu da je mrtvozornik Doma zdravlja Drvar utvrdio da na telu nema tragova nasilja i da se R.S. utopila.

Telo stradale žene predato je porodici jer porodica nije želela obdukciju.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.