TRAGEDIJA JE UPRAVO POSTALA VEĆA: Dečko devojke koja se raznela bombom saopštio STRAŠNU VEST

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA JE UPRAVO POSTALA VEĆA: Dečko devojke koja se raznela bombom saopštio STRAŠNU VEST

- Ni ja ni moja porodica nismo krivi što je N.Č. (22) oduzela svoj život i život našeg deteta - rekao je Sanel Hedžić, momak stradale Zeničanke.

On danas živi u Nemačkoj, a sa N. se upoznao krajem prošle godine, dok su za Novu godinu ozvaničili vezu.

- Sve je bilo lepo nekoliko meseci. A onda su počeli ljubomora, ružno ponašanje... Posvađali smo se kada je počela da se javlja mojoj porodici, prijateljima. Sve sam tolerisao dok nisam saznao da me prevarila. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tada sam čvrsto odlučio da prekinemo vezu - rekao je Hedžić.

Tvrdi da mu se potom javila nekoliko dana nakon svađe i rekla da je trudna.

- Odmah je otišao kod nje. Pričali smo o svemu. Rekao sam joj da se ne brine, da ću biti uz nju i dete. Moji nam nisu dali podršku jer je ranije pravila scene. Ali, majka mi je rekla da će, šta god odlučim, biti uz mene - naglašava on.

Odlučio je, uprkos svemu, da ostanu zajedno zbog deteta. Sve je bilo dobro dok N. nije, tvrdi, postavila ultimatum.

- Rekla mi je: ,,Ili ćeš sada ostati ovde u stanu, sutra me oženiti i više nikako ne ići kući ili smo završili." Pokušao sam da objasnim da ne žurimo, jer ja ne radim. Nije razumela. Zato sam ustao i otišao kući - priča on.

Posle toga, tvrdi, počele su teške i mučne situacije za njega i porodicu, pa je odlučio da ode u Nemačku, o čemu je obavestio N.

- Rekao sam joj da ne bežim od deteta i odgovornosti, da ću uraditi sve što treba za dete, ali da s njom ne želim da imam ništa. Ali, ona je pretila da neću videti dete. Nakon toga se nismo čuli - govori Hedžić.

Veruje da se tragedija mogla da se izbegne.

- Ne bežim od toga da joj je bilo teško što sam je ostavio, ali ne mogu biti s nekim na silu. Najvažnije je da nisam hteo da se odreknem deteta. Uostalom, ona je oduzela i moje dete - zaključio je.

Stradala N.Č. poslala je Hedžićevoj sestri fotografiju bombe i nagovestila šta planira. O svemu su, kaže, obavestili policiju.

- Došla je pred našu kuću dvadesetak dana pre samoubistva, navodno da baci bombu. S njom su bila dvojica muškaraca. Sve je prijavljeno u policiji, slike, prepiske. Međutim, rekli su nam da su to dečje igre - govori Hedžić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.