TRAGEDIJA: Grupa tinejdžera IZBOLA NA SMRT momka (16) kada je pokušao da zaštiti devojku

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2021, 22:41

TRAGEDIJA: Grupa tinejdžera IZBOLA NA SMRT momka (16) kada je pokušao da zaštiti devojku

- Rajonova smrt nas je ostavila skrhanima. U stvari ne postoje reči da opišu naš bol. To je nepodnošljivo! Bio je samo dečak, pred kojim je bio čitav život! Imao je nade i snove, bio je u procesu upisivanja na fakultet.

Rejon Penkok (16) izboden je od strane grupe tinejdžera koji su pokušali da nasrnu na njegovu devojku. Tinejdžerima, optuženim za ubistvo, određen je pritvor nakon pojavljivanja na sudu.

Dva dečaka, starosti 15 i 17 godina, koji su uhapšeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa njim u blizini mesta događaja u mestu Korbi, u državi Nortents, u sredu veče pušteni su uz kauciju na čekanje dalje istrage.

Porodica školaraca ostala je skrhana tragedijom koja je izazvala veliku tugu kod šokiranog stanovništva i učenika stradalih.

HOROR Dečak (17) BRUTALNO ISEČEN: Pokušavao da zaštiti devojku pic.twitter.com/dnWSF0M67R

— pensador (@sakriosamime) June 3, 2021

Porodica tinejdžera objavila je izjavu ranije ove nedelje, rekavši:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.