TRAGEDIJA! Devojčica (2) poginula u Cvetkovcu, majka umrla OD TUGE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2018, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA! Devojčica (2) poginula u Cvetkovcu, majka umrla OD TUGE!

Nije joj bilo spasa

Preminula je Sanela Prispilović, majka čija je dvogodišnja ćerkica u oktobru 2016. poginula u strašnoj saobraćajnoj nesreći u Cvetkovcu kod Koprivnice. Nesreća je potresla celu Hrvatsku, a brojni ljudi su priskočili u pomoć toj porodici, prenosi Podravski.hr.

Pročitajte i:

Sanela je umrla nakon duge i teške bolesti od koje nije mogla da se izleči. Da tragedija bude veća, njen suprug Željko (42), koji je teško povređen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u saobraćajnoj nesreći, već je mesecima u domu za starije i nemoćne u okolini Koprivnice. Tamo je smešten zbog lošeg psihičkog i fizičkog stanja nakon pogibije kćeri.

Njihov osmogodišnji sin, dečak koji je kobnog jutra čudom preživeo nesreću, već duže živi kod bake i dede u Lošinju. Nakon nesreće otac je mesecima bio u bolnici, a nakon povratka kući se s velikom tugom, te Sanelinom uzanpredovalom bolešću nije mogao nositi. Za pogibiju ćerke rekli su mu tek osam meseci nakon nesreće.

Podsetimo, na Željka i njegovu ćerku koju je nosio u naručju, naletela je automobilom neoprezna, tada 21-godišnja devojka. Kasnije je pravosnažno osuđena na godinu dana zatvora koji joj je zamenjen radom za opšte dobro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.