RASTIN ADVOKAT OTKRIO: Evo šta se dešava sa predmetom poznatog repera

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 23:01

RASTIN ADVOKAT OTKRIO: Evo šta se dešava sa predmetom poznatog repera

Mediji su večeras objavili da je reper Stefan Đurić Rasta priznao sporazum o priznanju krivice, međutim, njegov advokat otkriva šta se dešava sa slučajem njegovog klijenta.

Advokat poznatog repera je izjavio da nagodbe još uvek nema. Po njegovim rečima, pregovarali su o tome sa Višim tužilaštvom, ali je predmet danas poslat u Prvo tužilaštvo jer je u međuvremenu promenjena kvalifikacija krivičnog dela.

Nakon kvalifikacije krivičnog dela, Rasta se tereti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za za korišćenje narkotika a ne za prodaju. Zbog toga što je lakše delo u pitanju Viši sud se proglasio nenadležnim.

Kako  je njegov advokat rekao, on će sutra da ide u Prvo tužilaštvo da proveri da li je stigao predmet i da razgovara.

Podsetimo, poznati reper se od 03. oktobra nalazi u pritvoru nako što je policija u njegovom stanu pronašla 600 grama skanka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.